Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako bi trebalo da bude. Međutim, danas se niti jedna ne sređuje i ne šminka čojku. Jel treba bilo gdje otići, one se napucaju, nabace parfem i šminku. Nije apsolutno čudno što nam se ženama neko upucava, isto kao što nije ni čudno što bivaju sve češće *****.
Za orginalne izumitelje sminke zvani Kult Neftis jos iz vremena drevnog egipta koristili su je samo na prostitukama :) ili da kao kazne ih posto su vijerovali da donosi kao proklestvo.... posto nisu znali da je to Dermatitis :) prije je to bilo kazna i olisenje licnosti, sramota danas je to moda xD
Pa kad skine sminku da dermatitis susi prirodu, lice blijedo. bez ikakvih ljepota, kao da je glumila glavnu ulogu u pogresnom skretanju :)
Jaca je plasticna operacija
Nema nista ljepše od prirodne ljepote. Cim to sahat se sminka znaci par stvari a jedna je da nije zadovoljna svojim izgledom a drugo da ima kompleks nize vrijednosti. Kome ba da se sredjujes? Svijetu svakako nismo bitni pa zato prestanimo se drugima predstavljati kao nesto vau nego budi ono sto jesi. U kuci i van kuce. Ako imas muza njemu se sredjuj i uljepsaji da ne skida pogled sa tebe...
Zlatno pravilo je, šminka kući za svog čoeka, a vani brez šminke. Hvala i ćao!
oženiš jednu, u jutro druga. nije to ni loše na kraju, kada jer baza dobra. ali ako je rugafet...
Ako toliko volis promjene ne treba ni da se zenis. Ko kaze da se moras zeniti ako volis mijenjati?
Moć šminke =Moć Alkohola
Najlakše joj je i najzabavnije da se transformiše u Severinu. Šminka - nebitna.
ljepsa bez sminke