Osvaja stilom
15

Lejla Filipović i savršena kombinacija za jesenje vjenčanje: Maksi haljina u upečatljivoj nijansi

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša hrvatska manekenka Lejla Filipović često privlači pažnju svojim modnim odabirima, a jedno takvo birala je za vjenčanje kojem je nedavno prisustvovala.
Naime, Lejla je za tu priliku birala maksi haljinu naglašenog dekoltea te s izrezom ispod. Haljina je bila u ljubičastoj boji, a imala je nabore i izrez sprijeda te volane koji su ga pratili.

Kosu je nosila puštenu da pada, a izdanje je upotpunila otvorenim sandalama na petu te zlatnim naušnicama.

Inače, ova 48-godišnjakinja je velika zaljubljenica u modu, a na svom Instagram profilu nerijetko se pohvali savršenim odjevnim kombinacijama. Ovog ljeta Filipović je oduševila još jednim izdanjem sa svadbe, a za tu priliku nosila je klasičnu crnu mini haljinu brenda ELFS od 360 eura.

Lejla je 1998. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske, a titula joj je oduzeta dan kasnije. Tada je navedeno kako su utvrđene nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog studa.

Jedan listić bio je neregularno popunjen pa je Direkcija izbora za Miss Hrvatske odlučila Ivanu Petković proglasiti pobjednicom. Lejla smatra da joj ova situacija nije pomogla niti odmogla u karijeri.

"Kažu da sam pokazala veliku hrabrost i borbu u tim godinama pa me valjda ljudi pamte i po tome. Smatram, a mnogi će se i složiti sa mnom da je nakon mojeg izbora završila era glamuroznih izbora za Miss, sjajno organiziranih događaja koji smo svi sa nestrpljenjem očekivali i rado gledali", kazala je ranije za Story.hr.