Bivša hrvatska misica
258

Lejla Filipović podijelila utiske iz Sarajeva: Moja majka je Sarajka, toliko me predivnih uspomena veže

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša hrvatska misica Lejla Filipović zajedno sa suprugom Tarikom Filipovićem boravila je u Sarajevu tokom Sarajevo Film Festivala, a na Instagramu je podijelila utiske i momente koji su obilježili ovaj period.

Tarik i Lejla su obilježili otvorenje festivala svojim modnim izdanjima, a tokom SFF-a je upriličena i pretpremijera druge sezone serija "Kotlina" u kojoj je upravo Filipović ostvario ulogu.

"Predivno nam je bilo u Sarajevu... kao i svaki put. Od toliko događanja, dragih ljudi, druženja - Instagram je bio u drugom planu. Sad je vrijeme da podijelim sve divne trenutke s vama", poručila je Lejla.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Tako je podijelila fotografije iz sarajevskih restorana, hotela te druženja s drugim bh. glumcima, kao i onu s premijernog prikazivanja prve epizode druge sezone "Kotline".

Posebno se osvrnula na Sarajevo navodeći da je njena majka Sarajka.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Toliko me predivnih uspomena veže za ovaj grad. Ova ulica mi je posebno bliska srcu jer su blizu živjeli moji nana i dedo", navela je uz fotografiju s Baščaršije.

Filipović je u ovom osvrtu također pružila podršku akciji Fondacija Atelje za društvene promjene ACT kako bi ukazala na važnost spasa Une i Neretve.