Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno cisti prosjek
Malo razooka, kao dodik, vulin i ostala ekipa
Cura sasvim pristojno izgleda i obucena je. Zasto je poredite sa onom sponzi-ravaq. Stvarno klixe, zamisli da je tvoja kcerka.
Kaze se Srpske reprezentacije
Ti malo u skolu, treci osnovne Milojko Ocokoljic,ponovo.Cak i ako insistiras na tome srpske , trebas nauciti da se pise malim slovom.
Ima ovih instagramua bolje se spreme za prvenstva nego nai reprezentativci za kvalifikacije.
Prosjecna vala, trebe za lika koji je ispod 185 cm kazu ma ispodprosjecan, a muskima danas dovoljno da je zensko i odmah najljepsa ovo ono, smirite se malo, ko da zenska nista vidjeli, kriteriji nula
Eeeee moj klixe...i ti si prolupo..
Ovo lijepo
klix dno pravo
E cuj podsjetilo na situaciju sa Ivanom Knoll. Ivana dosla sa atributima da se izreklamira, bukvalno dekolte do pupka, sve na izvolte. Ova djevojka dosla na EURO, normalno obucena, ne planira od toga graditi karijeru.
Voli da ga prima
Seljacko novinarstvo. vidio seljak lijepu curu.
zasto poredite ovu sa Ivanom ovo pristojna djevojka tacno ni kriva ni duzna dodje na klix da pacenici lijece licne komplekse na njoj. Ja da sam javna licnost sve bi dao da klix ne objavljuje clanke o meni
od kuda znas da je pristojna?
zasto ovu poredite sa Ivanom nije joj ni do koljena plus ova ima dostojanstvo
jel mene neko ovdje zahebava?
Ili je moda samo slikao zbog zastave na elu. A moda je i novinar napaljen pa mu je sve privlano
Ovom developeru na Klixu treba oduzeti tastaturu. Sredi te kodove!
Pa nije nita posebno...
sta je ovo toliko wao lijepo?