Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je razlog pokrivanja da ne budeš privlačna, koja je onda poenta da se na to dotjeruješ?
Totalna fula. Pokrivanje žene ne znači da nije privlačna. Muškarcima je zabranjena svila i zlato za ukrašavanje dok ženama nije. Pokrivanje više štiti ženu nego što neotkrivenost privlači muškarca zbog čega je ova manekenka uzela kreaciju školjke koja je štiti. Ovo je daleko i ukusnije od onoga kako su Hadid i Rubik nagazile na crvenih tebih otkrivajući grudi i dupe.
geodet znaci ti predlazes da se žene pokriju po glavi i hodaju okolo u oklopu školjke? i tebi je to logično?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otvorila komentare samo da vidim je li dežurna šerijatska policija već napisala kako nije propisno pokrivena. :)
Gore sve pokrila, a guzi*u utegla. Ovo me podsjetilo na jednu curu sto sam poznavao na faksu. Uvijek je oblačila uske farmerke i utegnute majice, , a glavu pokrivala hidzabom. Jednom prilikom je sjedila i protegla se preko stola i svi smo vidjeli njene tange. Ima ovakvih koliko god hoćete. Glume hajvane.
ne treba ti policija da bi to znala i sama ako želiš da znaš treće je kad ljudi bježe od znanja i ne žele da znaju.
Lol izgleda kao da je usla u onu zensku stvar 🤣
cherry yamo yasharu da li da the dam
Ovim se diskvalifikovala za posao u oruzanim snagama BiH. Sta da se radi, trebala je na vrijeme o tome razmisljati. Nadam se da barem postoji neki zakon, koji zabranjuje i kokarde.
Nije mi jasno zašto smo mi to prije zvali marama ili šamija kad se ono zove hidzab.
Hidzab je vrlo jasno definisan, a marama moze biti i ona pionirska.
Sta je ovdje elegantno?
Hidzab ce zavladati modnom scenom u skorije vrijeme kao sto su i brade zavladale kod muskaraca a bile su znak terorizma nakon 11.09.2001.
Nema sanse, Hidzab je apsulutno suvisna pojava. Ne kazem naravno da treba biti zabranjen, ali mislim da je protivno ljudskoj pirodi pokrivati se iz vjerskih razloga. Po meni je to navodno postovanje vjere na sasvim pogresan i nepotreban nacin. Moje licno iskustvo sa pokrivenim zenama je, da nisu nista ljubaznije, kulturnije, obrazovanije, pa cak ni poboznije od ostalih, rekao bih cak da je suprotno tome.
Gore sve pokrila, a guzi*u utegla. Ovo me podsjetilo na jednu curu sto sam poznavao na faksu. Uvijek je oblačila uske farmerke i utegnute majice, , a glavu pokrivala hidzabom. Jednom prilikom je sjedila i protegla se preko stola i svi smo vidjeli njene tange. Ima ovakvih koliko god hoćete. Glume hajvane.
Izgleda ko Perhan
Sta svaka manekenka zeli dokazati, sta je ideoloski cilj manekenstva? Ljepota je prolazna i cilj ljepote nije da se javno obznanjuje. I ruza ima zastitu tj.trnje. cilj je da se zadovolje prohtjevi, strasti. To je djavolskom
Prelijepa ko biser u skoljci sto i jeste svaka pokrivena djevojka/zena:-)
How, yes, no. A oci vam ispadose na minice, dekoltee i bikinije. :D Bas ti eto pokrivena nindza daje turn-on i let ociju. De ba. :D
Hidzab prevedeno znaci zastor. Hidzab treba biti zastor pred zeninih ukrasa i zaštita od pogleda muškarca koji joj nisu srodnici, a ne sredstvo da zena isturi svoje ukrase i privuci poglede muškaraca.
Što se muškarci ne zastiru nego svako malo trebam gledati kako se neko drapa u javnosti kao da je u svoja četiri zida, ili vrši nuždu?
ništa posebno
Ne vidim nigdje hidzab!