Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pregledajte joj tik tok profil i sve će vam biti jasno.... 90% današnje omladine.... Teretana služi samo za gluteus i slikanje, kreveljenje uz muziku tipa jala buba i što više gole kože..... A pitaj je koliko kontinenata ima neće znat garant.... Crno nam se piše ako na ovome svijet ostaje.... A mama ponosna.... Otvori se zemljo
Sve ove erotske haljine mi nisu povezive sa smislom ispita zrelosti u kome je poenta znanje, a ne naglašavanje oblina i atributa.
Tradicionalno se njeguje na nacin kako se i pristupa tradiciji...Skrnaviti tradicionalno je sramota a ovo je nedopustivo sa 19 godina od roditelja prije svega.Ja shvatam mamu da je odlicna kcerka...al ovdje se radi o necemu sasvim drugom...Bezobrazno i erotski ne ide sa Tradicijom.
Ma ulozite u kriptovalute, zaradit ce te, zatim objavite post na klixu, zaradit ce te, zatim napravite video igru, zaradit ce te bit ce te zadovoljni, zahvalite mi se kasnije.
Fenomenalno... a i prakticno... nista sladje od ovakvih...
Dobra cupi pravo, ovo je sevap oploditi osunecenom belegijom :3
Preslatka
Obična granduša
Ne svidja mi se. Gledao sam i video snimak..vrti se dok pleše sa flašom u ruci i podvezicom na nozi. Koja je poruka? Ipak razumijem, u tim je godinama. Ako bude sreće proći će je ali često se dešava da nikad ne prodje. Sve zavisi kako roditelj usmjerava i šta roditelj podržava. Biti drugačiji znači imati nešto što nosiš u sebi a ne imati nešto što nosiš na sebi..i ne postaje se drugačiji tako što kažeš e sad ja hoću da budem drugačiji.
Srpkinje su poznata po horizontalnoj kolaboraciji. Neka je se i majka javila da podrzi svoj proizvod, fujjjj.
Jahh u Stanbolu mnogo ovakvih jos od 1389 god pa do danas.
Što je lijepo vidjet kad ovi tzv srbi iz genocidne tvorevine skrnave kulturu komšija bravo djevojko sljedeći put i sisu izbaci tako treba
Možda bi i moglo proći dok ne pogledaš profil ma ovom tiktoku…e onda znaš da ne ovo naopako. Prilično sam liberalan ali ako mama podržava njen “rad” onda jebiga. Čemu polukurvanjsko ponašanje?
djevojka je lijepa, moze nositi bilo sta, ideja da transformira narodnu nosnju u modernu verziju je super originalna
A je li imala uz narodnu nošnju i opanci sa držači za kenjažu na livadu, nešto ne vidim.
Za lajkove i preglede bez gacica ce doci.Samo nek idu brojevi u plus.