Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Devastirana Skenderija -Neuslovna Zetra -Oronulo Kosevo -Rusevine od Bob Staze na Trebevicu -Rusevine Skakaonica na Malom Polju -Bjelasnica pretvorena u Alipasino -Veliko polje bukvalno samo livada -Devastirani Olimpijski hoteli Al svecana akademija povodom 40 godina od Olimpijade ide punim
Zahvali SDA na svemu tome sto si nabrojao.
Živimo u lažima i iluzijama na ostacima prošlosti. Divimo se lošem, pužemo pred katilom, nemamo ponosa, međusobno se izdajemo, međusobno se krademo, lažemo i gložemo. Na sve ovo, pomiješani i okruženi gorima od sebe. Tamni vilajet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ovdje baš stoji ona "čega se pametan stidi, budala se ponosi". Kad pogledaš stanje te olimpiske ostavštine trebali bi svi koji su u zadnjih 20 godina bili u vlasti, danas da se pod zemlju podvuku od stida.
SDA kriva tek od skora je dosla smjena vlasti zelena gamad
Prelijepe žene, a to što ti je sve zaostalo zahvali sda stranci.
Ako je Bog stvorio savršenu ženu onda je to Mirela Bećirović, prelijepa žena a pametna, ko vino što starija to bolja i ljepša!
majku vam turcinsku svima, bosna je srbija
majmune
Mirela lazna Severina
pravili bi ponovo olimpijade, a ulice se nisu bitno proširile u proteklih 40 godina, trolejbusi kao i tada voze po sjebanoj i uskoj južnoj longitudinali
jesu ovo clanice BejHa Dzetseta......??????ROTFLOL
Veli Smidt ponovo treba dovesti ZOI u Sarajevo...nismo u stanju popisa stanovnistva ili izbore organizirati
Ovdje je zablistala jedino Maja
Ova Maja Cengic bas bijesna zenska, avion
Pogledaj ti samo ovih 'modernih' imena , samo ih prezimena ofiraju.
Dvije ljepotice i zvijer
Ona gospodja na slici desno je mašala . Vjerovatno zbog opstinskih , kantonskih ili drzavnih krkanluka .
Ljepotice
Uhljebarke.
Za sutra predlažem sladoled i baklavu. Nemoj da bi se ko posla uhvatio...
Benjamina kao Fiona😁😁😁😁