Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni dio tekme - poluvrijeme
Pobjednici Super Bowla: Taylor Swift, Usher i Alicia Keys
Gdje ste feministkinje da osudite ovo?
Kad se on skine odlicno, a kad se skinu jennifer lopez i shakira tada se tuze
Jedino razlog zasto je Usher bas ove godine glavni izvodjac jeste taj sto je javno izrazio bezrezervnu podrsku Izraelu. Za vrijeme halftime show-a isle su i reklame podrske Izraelu. Dok su svi bili zaludjeni nastupom, Izrael je poceo bombardovanje sigurne zone Rafah-a, Gdje oko 1,2 miliona ljudi su stjerani uz zid i nemaju kud vise.
Sto ga sad slikate ovo smije radit i zene smiju gledat a kad zagrli koleginicu katastrofa
de su misici???
Što dame? Možda ima "gejeva"!
I on je pevaljka...
Cuj reper
Milion problema ali nama namecu ova sranja i skrecu nam paznju.Onaj (indijski) engleski premijer namece satanisticke planove englezima.Penzija sa 75 a stadioni puni morona koji luduju za Halandom umjesto da su na ulicama.Oprani mozgovi,moroni smo.
deen u extazi
za zene smo mi samo komad mesa, objekat za sex itd itd...treba pokrenut pravac kontra feministkinjama. Evo recimo poslije ovoga Usher nikad nije bio isti, zbog zenskih uzdaha i pogleda mu je unisten zivot
Tanko.
Kepec.
Ono, ne znam je li fokus na sportu ili je na Usheru, Taylor Swift i Aliciali Keys. Više priče o njima i reklami o Isusu koja je prikazana, da sam blagorečeno morao svaki članak temeljito pročitati, kako bih saznao ko je pobjednik. Ovog krindža nema u fudbalu. Elham.