Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječna misterija ce mi ostati, šta su na crvenom tepihu tražile Džejla Glavović, Sarah Čerkez i Martina Sajra Keškić ?? Žene koje ništa konkretno ne rade i koje ublehare po cijele dane, trošeći pare svojih muževa.
one su tu tokom cijelog svojega boravka na festivalu SFF tražile samo velikog PR-a i još većeg RCA - razonodu, civilizaciju i altruizam
Da kažem dame traže jače sponzore
Hahahah Mrle razvalio
Lezi hljebe da te jedem
Nigdje filma. Radnja, scenario itd.Da čovjek kasnije nađe i pogleda.Bitno je ko je šta obukao. I bitno je šta su obukla potpuno nebitne osobe za svijet filma.
Dojadili ste s Emelom i bogu i svijetu
Sve, sve al Seka Aleksic je uneredila cio festival.
znači ova šimićevska poluinteligencija na klix-u radi otprilike ovako: (kažeš šta misliš + na to nadodaš neki pozitivan kontekst + pa ubaciš nešto što bi trebao AI odbacit + onda opet nadodaš pozitivnog konteksta) - i preveslao si klixotigenciju
Emela je meni najmoćnija ČKA ovog festivala. Lijepa, dama, uljudna, i gostima svojim velika nevolja - kraljica naša Emela!
Emela je najljepša damaMILFna cijelom festivalu!
E jesi zapeko ko dizne na fordu fiesti 2009 godiste
Bas se pitam ko joj zagondzija ili ima vise njih=))?
Maloprije citam da se od iduce godine festival zove mciacf (maja cengic i alisa cajic festival)
da li Emela drži Ananas okrenut naopako pred svojim domom? ona tetovaža na nogici je baš baš
Sve neke zvijezde, a gledaj kombinacija
Brko Mrle je briljirao. Sve ostalo je već viđeno...
Vala neka se završi i ova parada pijanstva i kiča, da narod nastavi normalno živjeti.
Nek ste turili Emelu u prvi plan u pm; Maja Miralem za nju izmislila svijet.
Grohotom, Emela je za Maju /nafuranu prepotentnu likusu/ pojam gracioznosti, skromnosti i profesionalnosti!