Hrabar modni odabir
476

O haljini koju je srbijanska glumica nosila na SFF-u se još uvijek priča: Providni dio otkrio gotovo sve

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Srbijanska glumica Ivana Dudić je na 30. izdanju Sarajevo Film Festivala privukla pažnju hrabrim modnim odabirom o kojem se i dalje priča.

Naime, nosila je haljinu čiji gornji dio je providan. Dizajnirao ju je Igor Todorović. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, blago uvijenom frizurom i štiklama. Pozirala je kod Narodnog pozorišta poput Carrie Bradshaw, a na Instagramu je dobila samo komplimente.

"Podsjećaš me na princezu", "Haljina je super", "Mnogo lijepa žena", "Definitivno najljepša glumica na domaćoj sceni", neki su od njih.

Ivana je rođena 1991. godine. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Vladimira Jevtovića.

Prvu ulogu ostvarila je 2014. u seriji "Urgentni centar". Zapaženije uloge imala je u serijama "Igra sudbine" i "Ubice mog oca". U jednom od ranijih intervjua je govorila o scenama skidanja, koje je nazvala izrazito neprijatnim.

"Treba se skinuti pred čitavom ekipom ljudi, a da se zadrži koncentracija i fokus i da se, naravno, izbaci iz glave da će to gledati mama, tata, brat, prijatelji... Nekako se izborim s tim. Naravno, uz pomoć divnih kolega ispred i iza kamere", između ostalog je rekla.