Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest imala sta i otkrit
Mene samo zanima šta su obukle Glavovićka, Keškićka i Čerkez. Ipak su one pripadnice sarajevskog džet - seta, koje su završile ugledne i teške fakultete.
Sad si zaboravio nabrojati nenu glavović i nikada više...
Jel joj piri vička?
Sasu mange la Serbia
Meni je ovo top. Tri put sa bacio
Naslov : "Hrabri odabir" u ovom nema nista hrabro, hrabrost je biti otmjen, elegantan i kultura u vrtlogu prostakluka koje nam se podmeću !
Otkud blentitetu drzavna imovina??
Unaaa!! Dobro došla
Imal jedna glumica da nije f*ksa.
Dobra Ivana
To lutko, nek si malo leda probila, kasnimo za Amerikom, krajnji je vakat bio. Dobra si ko Sharon Stone kad ledom barata. Dogodine na SFF-u topless obavezan.
jest vama lahko skrenut paznju samo se skines kao starleta
sta ocekivati od familije Hasana Dudica
Šabački sindrom stigao i u Sarajevo!
Sad je mlada i sa 33 godine,ne samo ona,pa dajte breeee
Djevojka lijepa mlada zgodna, baš me zanima kako izgledate vi koji je negativno komentarišete, mora da ste svi neki istesani ljepotani
Oblacimo se pristojno. Postoji razlika izmedju biti lijep i biti polu go. Zamisli imas cerku a naslov u novinama Providni dio otkrio gotovo sve..
zar nisu žene protiv objektivizacije?
izgleda jefitino