Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TATOO majstori BiH ujedinite se,te kao sto se donira kosa za djecu i zene oboljele od raka...donirajte ( ili da skupimo lovu, moze CAK i poticaj od drzave ) koji crtez za raju koja ima oziljke.Hvala.
Odavno nisam ništa jače vidio. Svaka čast umjetnicima na tetovažama. Raja s ožiljcima sigurno sad ima puno više samopouzdanja i uz to još predobru tetovažu.
Mrzim kad mi neko sere o gramatici alergičan sam na to i kad reprezentaciju zovu repka...Joooooj izaspem se odma H
Čim vidiš tetovaže odmah znaš da su neki kompleksaši u pitanju
odlican posao
Neke su odlično urađene.
Ja mislim da su to oziljci poslije uklanjanja ove tetovaze
Podržavam!
Svi ljudi koji se tetoviraju, zeljni su paznje i hoce nekom nesto da dokazu. Sta mi dokazujes? Da si neki mangup ako imas tetovazu? Ne kontam, i nikad necu skontati te ljude, koji unistavaju svoje tijelo..
Tebi je uništen mozak 🥂
Ala si ti napaćen sinko... Pusti ljude da se izražavaju kako hoće, ne tiče se to ništa tebe.
kada drustvu nestanu problemi ono ih pocne stvarati iz dosade.
Meni ovo vjera zabranjuje...
user 7361 PROMJENI BOGA ;)
Yebes takvog boga...
BraOOOOO! :)))) Lajjjk :)))))
Jednu tetovazu za mene, mogu druga i hiljade zena, djece i ostalih koji zele da se osjecaju manje frikom, nego sto to zaista i nisu...Hvala.
Ovaj ufo i ovaj s koncem su failali zestoko
slika 10 genijalno ... ostalo okej