Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od simbola totalne propasti danasnjeg drustva!
Onaj ko je zna od prije grohotom se smije 🤣🤣🤣
Hanko al si grohnula, pa ni sminka vise ne pomaze. Sta je reci ???
koji joj je brend wc tariguza...to niste napisali
Ja imam instaliran ublock origin, kad god hocu da udjem na jednu od ovih debilnih vijesti ukljucim ga. Pa vi kontajte. Topla preporuka i ostalim citaocima da rade isto.
Jao, kakvo osvježenje za oči
Hocemo pozitivne vijesti, ne dronfulje, hvala lijepo.
ove hrvatice ray
Joj antipaticne osobe
Vidi ove rvatice. Sretan ti bozicnjak rvatice.
PA NORMALNO DA SAMO TO MOGU I POKAZIVAT SISE KOCKASTE GLAVE USNE KO U KONJA STA DA POKAZE DRUGO TO JOJ JE POSAO DA POKAZUJE I PO TOME BUDE POZNATA.
Vrati konju glavu
Ruzna je brate bas ruzna
Lažna sreća i lažna toplota doma, tacno mi je žao kad je vidim.
Nikad TI nečeš biti Hrvatica to što imaš Putovnicu ne znači da si Hrvatica Več si Hrvatska Državljanka kao i Bešlagić,Hađihafizbegović i jš mnoge Bošnje koje se odriću svoga da bi se dodvorili drugim MARŠ
hrvatica u cipkanom izdanju.
Ja i?