Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan sve više se razočaram gdje ovaj svijet ide...
Zasto? Je li tebe neko tjera da ovo nosis? Nek nosi u svojoj kuci sta hoce, ja ovo nikad kupiti necu, ali me ne zanima ni to sto ce neko kupiti, niti ce svijet zbog toga propasti.
sve je to izazov tvog zivota. s razlogom si se rodio u ovo doba i na ovom mjestu. kao i svi ostali. otvori svoj um i iskoristi prikupljena iskustva.
Ove derpase sto reklamiraju ovo, istrijebiti hladno 🥶
haha njih 12 bi tebe istrijebilo izgleda, torbicom ga
derpas sam i ne svidja mi se ovo
Za pedere.
Bozo likes this and Dofu
a pas vam mtr onu bolesnu
Ona : "Kakve su ovo tange , sa kakvom si bio ovdje "?? On : " Pa dušo , to su moje tangice što si mi kupila za Dan Zaljubljenih , zar se ne sjecaš ?!
Ode sve u pm!
Aaaaj skalamerije
Ovog crnog brata treba poslati u KPZ ili Vojkoviće da dočekuje nove kolačiće
Donji dijelovi su fakat dobri, to bih nosio, eventualno i onu polu-prozirnu potkosulju. Kaiševi su već pomalo kinky i ne za svakoga. U suštini gaće ko gaće, ne znam sta se palite toliko oko ovoga bože sačuvaj imate li pametnija posla
Moda za sirovog, priprostog Balkanca
Rado bih poslao Fadila kod ovog crnje
uhvati se mikrofona i duvaj u njega... bolje ti je
Samo je zaboravila crvenu lopticu usta da im stavi a to je bitan detalj , lol .
siguran sam da ce ih neko nositi 😂😂😂
Kuku!
Mislim da je stvarno vrijeme za jedan meteor da nas grune i resetira...