Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se kod ovog Elvira šišao kad je radio tamo u salonu kod Predsjedništva, ima preko 20 god. Lik je stvarno uvijek bio ekstra.
Senad Šehić iz Imagea i berberin Irfan Tepić sa Ilidže, na aparatima i respiratorima.
najjaci fizer u Bosni Elvir Dikson Bajric pojavilo se dosta novih izreklamiranih kvaziberbera al Elvir Dikson je br1.
Elvir dobar kao i uvijek...
Jes je i uljepšao
Nije neka zunza
Tanka je linija od decka iz Semizovca do nekog ko sisa Meg Ryan.
Uvio joj kosu viklerima ili babyliss-om sta li vec? U mene zena isto ima.pa nikom nista, na ovoj baki je so cute.
plastika
ova dvojica ko neka dva peska
Pa i jesu
Lijepo je pročitati pozitivne komentare o nekome koga cijeniš. Sa još većim uživanjem čitam negativne koji jasno govore da još uvijek mnogo vrijediš i imaš mnogo zavidnika. Uživaj u svom majstorluku dragi Elvire.
Elvir je legenda!
Kakve muškarćine , leleeeeeem
Elvir Bajric prije svega dobar covjek i nevjerovatan ekspert za frizure, a za ljude koji komentarisu na osnovu njegovog izgleda imamo samo puno pozdrava za njihove pateticne zivote
zovite nam ramu isaka
IDE BIJELO ŽIVOTOM
"Glumica je za crveni tepih SFF-a odabrala haljinu brenda Jody koja košta oko 2.000 eura." Nadam se da ima racun sa sobom, da ne bude kakve prevare. Eto sad je fakat najvaznije, koliko je kostala haljina. Valjda, sto je skuplja, to si vazniji, sta li.
Za njen budzet ipak skromno.