Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro bi prosao u Skotskoj. Bozo u svom fazonu ne ferma zivu silu ni pod razno.
Karirani Božo.
Mislim da se ta suknja zove Kilt. Furo Axl Rose jos 90ih na koncertima.
Samo što je Axl izgledao opasno u ovoj suknji,a ne ko ovaj,ko trebica
Live And Let Die 1991
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Belzebub...
Karirani Ožbo.
Nadam se da je obukao deblje stramplice, da ne prehladi vaginu.
Prelijep je.Allah mu se smilovao.Amin
Naći ćeš svoje riječi i ono što im pripada, ne brini. Bolje je da sastaviš golim i mokrim rukama žice pod visokim naponom, nego
Gdje vam je jaran Deen i njegov decko niste ihreklamirali ima par dana.
Eto ih danas, dobro si ih podsjetio
Svi vi pricate o izgledu a kladim se da iza ovih svih profila stoje ruzni debeli odroni od ljudi koji jedva porodicu hrane a komentiraju neciji izgled meni je Bozin izgled prekrasan i prelijepa mu je ova kombinacija a vi dusmani crknite
Problem je razvrat i deformacija morala, a ne odjeća njorase. Ono što mladima u razvoju serviraš, normalne uznemiravaš, njorase. Nebi sa tobom sjeo, da mi daš bogatstvo njorase.
Tobejarabi
Narodni heroj Božo Vrećo Španac.
Zanima me je li sam sebi placa reklamu ili neko iz kliksa trlja minđu na njega.
Sofisticiran
Nebitan lik,nešto ga plaho furate.
ako je ovo savrseno dabogda vi sa klixa se ovako oblacili i dolazili na poso u ovoj bosci
Fotograf mu je karina obična koja ne zna nista podesiti na apratu. Stavio na Automatic i roka. Mrš .. Moj Boozo zaposlio si onomad DEBILA.... eto ti ga sad.
BOŽO MI TE VOLIMO !
Sa ovakvim umjetnikom sve dobije smisao.Najljepse stvara,najbolje pjeva,najbolji scenski nastup ima,njegovi koncerti su vise od koncerta,a ktomu niko bolje ni odjevni predmet neiznese.GENIJE.