Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sledece godine ide naslov Sejla se razvodi od muza.
Jes' n'akav šmokljo.
Zena je dignula 3 kredita da isfinansira sve ove članke.
Na žalost muž je digao, kojeg će ostaviti iduće godine :)
Ma slusaj, kad Hari moze imati djecu sa suprugom iz prvog, suprugom iz drugog braka te jedno sa ljubavnicom, moze i ova mlada u razvod. Ista su branša a brak je "papir".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zasjala na grandu. na pravom putu.
Ovo treba da bude neka javna ličnost?Nema nikakvu energiju ni harizmu, prazna..
Kako mi je drago sto sam veoma daleko od te prčije zvane Balkan, ovdje navratim samo da potvrdim vec pomenutu cknjenicu.
Nadam se da Šejla niti njen muž neće čitati ove komentare. Koliko zlobi, srdžbe i ostalog sran*a je napisano u komentarima, nebi ni Rajko Vasić iz RS-a mogao ih ovoliko i ovako napisati. Zar je problem kada neko svoj talenat želi da materijalizuje. Dežurni moralisti korisnije bi vam bilo da zavirite malo u handije svojih gospođa, mnogi ćete se iznenaditi pa i šokirati...
pjeva ali da bude zvijezda nesto joj fali u glasu nema x faktor
Zalosno je sto zena s takvim vokalom, mora od sebe praviti kafansku ofajdaru
A da joj malo nesto udje u zonu komfora...
Haj prni ako smiješ odma ide noga
ko god ode na grand prohelaci se
Ko da je kesu za smeće obukla
Mogla si nam vala i guzu pokazati kad si već u latexu...
Slusala sam je u hotelu salis u tuzli, samo se dernja, nema pojma o pjevanju, neka se mirzi zahvali za nastupe, brzo je poletila, brzo ce da sleti, a muz onaj policajac ako da otkaz na poslu, dobro ce se zahebati, jer nece moci zivjeti od njenog deranja, ko je slusao, zna o cemu pricam
Tebi je Barbara Drobak max dostignuce
WHO the F*ck are these people?
Cccc koliko zavidnih i glupih komentara. Zena ima predivan glas, prava je ljepotica, pristojna i kulturna.
Ko fosna petica