Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je ovaca,neće falit vune
Kad to prevedeš u Janjeće meso a JABLANČANIN SAM OD GLAVE DO PETE,,, sad se samo pitam jeli im surutka u glavi?
Bilo je ovih tzv pletenica da se kupi na svakom koraku. Na kraju su je djeca sama pravila od obicnih pertli u raznoraznim bojama od cega i jeste ovaj privjesak.
Sjećam se, i kraj zalemiš upaljačem.
Ko voli nek izvoli
čega se lik dosjetio, i onda još uzima "lopatom" hahahaha
A folovi firma Mui Mui ili na Bosanskom MIJAUUU, MIJAUUU,,haha
Slavna vremena davna...
Šta sam ih od pertli napravio
Krajem 80 tih ... Svaka djevojcica ,u svakom gradu,selu Pravila ..Ali pretezno sa tankom zicom,oblozenoj sa vise boja... I davale simpatijama...I tako u krug
Sta 80-ih, sredinom 2000-ih, i to ne od zice, nego bas ove plasticne.
80-tih ?? moja kćerka ih sada pravi.....
Svaka djevojcica u svakom gradu I sokaku,pravila ove privjeske... Pretezno od tanke zice sa vise boja.. Tj,koliko je ko kreativan...
Mi smo ovo zvali pletenica. Imao sam ovakav privjesak i bio je cool. U to vrijeme se pojavio i privjesak u obliku mini praska praskovica i bio je cool.