Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ovo prokomentarisati bez da AI kaze da je govor mrznje?
Ne znam sta reci. I onda mi neko dodje i kudi Bozu Vrecu. Bozo modna ikona i mislim da mu je uzor bio Prince neodoljivo podsjeca na njega u svemu osim mozda malo sa frizurom. Mnogi su za Princa mislili da je ovakav i onakav ali on se oblacio ono nama bas "cudno" a prolazilo mu i nekako mu je i stajalo. Meni Bozo isti on. Treba to znati ukomponovati a ovo ne znam za mene ovo nije ni stil ni nista.
@Public Kad vec spomenu Princa legendu ne mogu a da ne kazem da je za mene e sad kako da nazovem to naj sexy ili naj eroticniji spot ikada Prince & The New Power Generation - Cream. Kako su dobre one dvije djevojke sto su stalno pored njega i oni ludjacki potezi kad plesu a da ne kazem da je pjesma t
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to su te moderne europske vrijednosti
jel ovo moguće?
Sodoma i Gomora..
Najblaže rečeno bolesno
Tobe yarabi
Meni su prosli " nezamijećeni".
Kaće ćevljanovići da se dohafizam.
Prikaze
pocrlu smo snimati novi dio "noc vjestica"
Bozo evo robe
Svaka kulturna manifestacija se pretvara u prezentaciju i promovisanje .ederluka!
Majke su ponosne
Rade Pendrek. Godina 40. Zanimanje milicioner.
Sto se mene tice, mogu reci samo jedno, FUJ!
Vas dis neuzubilah?
Ovo njeguje 3ojka, to je njihov liberalizam olizan s komunizmom.... bruka i sramota cilima !