Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gdje Erola Avdovića da nam kaže kako Vučić kopa oči Zapadu jer odlazi u posjetu " Strašnom" Iranu! DIPLOMATIJA je izgleda reuervisana samo za Srbe, kada Bošnjaci ugoste MVP Irana Odmah se diže hampa! Zato je Erol i zaradio svoje mjesto!! Svaka čast!!!
Samo se kod nas pijane komunjare i radikalni iskompleksirani steisti ismijavaju kad Bisera ode u Iran i pokrije glavu
Nije Islam samo u marami. Zena je na takvoj funkciji da ne moze nositi maramu.
Otvorila kutak za citanje bajki i mitova.
Srbi idu svugdje i sa svima su dobri. Ja znam zaklete četnikuše, ljubiteljke lika i djela Mladića koje žive i rade u Dubajiu. Služba je služba, a družba je družba...
ima i tespih i Kur'an innsallah da te ALLAH NAGRADI
Ova ljeva?
Da li je ona ova u crnom???
Sad sunećenje vučka
KOSov Agent, Fahrudin Radoncic je svojevremeno kad je bio Ministar VP bez ikakvog razloga i objasnjenja protjero iz Bosne dvojicu Iranskih Diplomata. Iran je u Ratu pomogo Bosni vise nego sve ostale Drzave zajedno. Srbija je preko svojih Agenata koji su Bosanski Funkcioneri pokidala sve veze izmedju Irana i Bosne, dok u Iran salje svoju Prvu Damu za sarm ofanzivu.
Jako lepa žena.
Saće pričati kako su Iranci ustvari nastali od srba
Utjecajno se taslace pa misle da su utjecajne,po kom osnovu ona tamo ode,osim sto ode na put o trosku naroda Srbije dok oni koji direktno doprinose budzetu ne mogu ni do Zlatibora otici kamoli van granica zemlje.
Srbija do Teherana 😂😂😂😂
lijeva ili desna
U Srbiji očito vlada dinastija.