Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bih se ni ja pojavljivo da mi je vucic muz ha ya ocm
Supruga Vucica jeste obrazovana dama, koja isto kao i svi ima normalan zivot.
Nemoj da kucaš komentare na japanskom, niko te ne razume. Nisi nindža već ono drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema kad da se pojavljuje, kad joj muž sam sebe gosti i daje intervju na TV-u i hoda po seoskim vašarima. Doduše, sad voda i Mileta mečku sa sobom da zabavi narod.
Dokle ćete dirati porodicu predsednika kao i decu? Sramota!
Koliko samo mrznje. Vucic i njegova porodica su isto ljudi, isto zive normalno, i imaju pravo da se pojavljuju u javnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vukan Vucic😆
Sta ona radi sa onom prikazom ;")
jao botova pichkoustog snajperiste auuuu
Svaka njoj cast, treba joj jorgan da hoda i brise sline Aci, koji je fakticki citav jedna pihtijasta slina uvijek na rubu katastrofe...
Nabijem ju na busolu🥹
Ova mlada gospođa treba da bude uzor svima
Ova je prema becirevicevoj gospodji obicni fico.
Privukla je paznju zato sto je prava zena koja se drzi lepo i damski
Prava zena i lepa zena treba da se krece svuda.
Prava zena i lepa zena treba da se krece svuda.
Zena i treba da izlazi a i da se ponasa normalno u skladu sa zivotom.
Prava zena za primer,gospodja!
Zanimljiva mi je potreba da se bavite Tamarom Vučić, koja je nivo, i pokazala je da žena može da bude i lepa, i obrazovana i smerna, tako da nema mesta nikakvoj lošoj konotaciji, kao takva i kao žena jednog predsednika je žena za primer.
Pričaju da je prvu ženu Kseniju mlatio jer navodno bila mu nevjerna pa se zbog modrica nije uvijek pojavljivala. I ova se ne pojavljuje često. Sličan razlog ili...?
Dokle prica rekla kazala, to sta se prica je jedno a dokaza kojih inace nema je totalno druga stvar, tako da ne mora da se pravi afera oko svake stvari vezane Vucicevu porodicu.
Gospođa Tamara je prelepa, kulturna.. Oduševljena sam njom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Crno plava kombinacija je mrak