Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prekratka je
Bgm ko da je kopala cijeli život koliko nas oduševljava... Manite nas gluposti
Kada bi uložili bar pola para u propagiranju mene bio bih najveći dasa svih vremena ovako ni Klix neće džaba da me pohvali!
Dobro znamo bar mi stariji sta znaci zena sa 57god.Ipak to su godine.Samo sto zene mogu toga sakriti negativnog na sebi vise od pola.Polozaj tijela i snimka kako se snima.
Top žena
Dobro ljudi, ne preterujmo... Možda je ne bih odbio samo zbog stare slave... Ali za svoje godine svakako dobrodržeća
Treba sa njom imati koitus.
Vidjeli smo needitovane fotografije.
Dobar dusek. Zna li neko gdje ima kupit ovakav?
Ne bi je volio imat...
Možda bi volio imati knjigu pravopisa, da ti je kupim?
Pomaže Bog, Lektore! Nema te u salonu odavno, da nisi nešto ljut, gluho bilo?
Vjerujem da ste razmišljali i željno iščekivali pisanje ovakvih članaka tijekom svog četverogodišnjeg studija, ako ste uopšte i studirali...
pises ono sto donosi pare... ili ti ili neko drugi.. studije su super ali nisu presudne za uspjeh
ako se samo fokusiras studije, fakulter, studije... fak.. nema od tebe nista... to ti treba biti samo alat koji ce ti dati prednost u odnosu na druge ali ako se drzis slijepo toga ja fakultet on nema... i kmecis, a neko drugi grize na sve nacine, jasno je ko ce uspjeti...