Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao 7 miliona pregleda... zamisli
INTERESANTNO - Brosnan je iz Droghede u Irskoj, grada u kojem je cjelokupna populacija gotovo istrebljena od gladi u vrijeme Velike Irske Gladi 1848. U vrijeme kada nijedna država u Europi nije pomogla Irskoj da se ne zamjere Englezima, muslimani iz Osmanskog carstva potajno šalju brodove pune hrane upravo u Droghedu(!) i spašavaju grad od istrebljenja. Nogometni klub Drogheda ima muslimanska obilježja polumjesec i zvijezdu(!), a događaj se obiljezava do danas. Brosnane osmanska sinčino!
U 007 Goldeneye prekuco glumu, jos uvijek film za pogledat vise puta
Brosnan. Pierce Brosnan.
Nije bitno koliko kosta, na njega da stavis sako iz Zare bio bi elegancija jer je lik faca, kad se neko gr dan skupo obuce dzaba sve izgleda jos smijesniji
Da je Wimledon na Balkanu, morao bi sorc da obuce. Temperature k'o kod nas kad dobro "nalozis" klimu
Čovjek je sama definicija elegancije
I najbolji James Bond svih vremena.
Meni izgleda kao odijelo za 50 maraka.