Pozirala pod bazena
139

Vera Wang plijeni pažnju mladolikošću u 74. godini: "Kako je moguće da izgledaš ovako?"

I. S.
Foto: Instagram/verawang
Foto: Instagram/verawang
Modna dizajnerica Vera Wang pozirala je u kupaćem kostimu te prikupila brojne komplimente pratitelja zahvaljujući mladolikom izgledu u 74. godini.

U opisu je navela da je inspiraciju za poziranje pored bazena pronašla u fotografijama Slima Aaronsa te svima poželjela ugodno ljeto.

"Kako je moguće da izgledaš ovako? Odmah moram ostaviti komad pizze koji jedem", "Predivna si", "Vječna ljepota", "Ti stariš unazad", neki su od komentara.

Gotovo svaka Verina objava privuče pažnju na društvenim mrežama. Krajem prošle godine je pozirala s kćerkama Cecillijom i Josephine, a mnogi su naveli da izgleda kao da im je sestra. Ranije je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda.

“Bila sam umjetnička klizačica i balerina. To nekako ostaje s vama. Moram biti iskrena - san je ključan. Mislim da ne bih mogla postojati da nisam u stanju spavati... Tu je i votka. Koktel s votkom na kraju dana pomaže da pređem s vrlo intenzivnog radnog rasporeda na nešto intimniju atmosferu".

Ona je u 23. godini postala najmlađa urednica modnog magazina Vogue. Nakon toga je radila za Ralph Lauren. U 40. godini je odlučila biti samostalna dizajnerica vjenčanica, što je bio uspješan poslovni potez.

Radila je s brojnim poznatim damama, među kojima su: Michelle Obama, Mariah Carey, Chelsea Clinton, Alicia Keys i druge.