Posebno zanimljiv outfit
43

Zendaya najavila povratak modnog trenda s početka 2000-ih: Jeste li nosili ovakve suknje?

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Zendaya se u posljednjim trenucima Paris Fashion Weeka pojavila na reviji Louis Vuittona za proljeće 2025. godine, a zasigurno je imala jednu od najzanimljivijih kombinacija. Istovremeno je najavila i povratak trenda balon suknji s početka 2000-ih.

Zvijezda filma "Challengers" stigla je ispred muzeja Louvre odjevena u Louis Vuitton od glave do pete, kako dolikuje njenoj poziciji u prvom redu revije.

Njen izgled je stilizirao Law Roach, a Zendayin izgled iz kolekcije Cruise 2025 spojio je sako s naglašenim ramenima iz 80-ih s pjenastom voluminoznom balon suknjom s početka 2000-ih. Upravo se ovaj komad vraća "na velika vrata", a nosile su ga i druge poznate dame prethodnih dana.

Ispod sakoa s bijelim ovratnikom koji joj je skoro lebdio iznad ramena nije nosila košulju, naglašavajući duboki i dramatičan kontrast između širokih ramena njenog gornjeg dijela i zategnutog struka. Crvena maramica u džepu bila je usklađena s crvenim karminom na usnama.
Zendaya je prihvatila trend balon suknje koji su ove godine nosile i poznate ličnosti od Hailey Bieber do Kendall Jenner.

Glumica je posljednji put viđena u Parizu ovog augusta, gdje je prisustvovala otvorenju Olimpijskih igara u svjetlucavoj haljini Louisa Vuittona.

Također, kreativni direktor ove modne kuće Nicolas Ghesquière, dizajnirao je jedan od izgleda sa Zendayine press turneje za film "Challengers" ovog proljeća: korzet haljinu u bijeloj boji također za premijeru u Parizu .