Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosio sam pelene '80 slicno je
Mini dimije?
De ne provaljujte se Bgt. Šta će ona vratiti? - Niti karizme, niti gracioznosti, šarma, duhovitosti, utjecaja, pa i atraktivnosti. Malo se fama digla (kao i za mnošto, nazovimo ih celeba) ničim izazvana, i to pretežno kod dječurandije njenog uzrasta i mlađe. Sjećam se kad je samouvjereno govorio Brad Pitt da će vratiti brkove u modu. Kad on nije uspio u provali... a ovakve su sitna buranija za njega.
ista Neda Ukraden
Meni stvarno nije jasno koja je frka oko nje
Dimije na gore
Molim vas prestanite vise da reklamirate ove M A J M U N-olike i vratite bijelu ljepotu.
Kliks algoritam ne radi za pravi govor mržnje, a briše kritiku
Jbg moras ih zaobici ovako. Umjesto da uposle cestite administratore oni ukljuce polufunkcionalni "AI". Taj isti AI takodjer smatra govorom mrznje kad kazes nekom da je panglu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nice ..Malo baca na Zetu-Jones iz mlađih dana
Meni lici na poguzvane dimije
Treba brasna uzet
Ja kakve je Pesta kup... imalaa