Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je do mene, ali imam osjecaj da se ovdje najmanje radi o filmu. Vise lici na modnu reviju, svaka šuša dodje da se slika i dobije svojih 5 minuta!
Ja ovde vidim stalak za infuziju
Fina, kulturna, raja prava i iz fine kuce. Ko joj zna roditelje zna da je i Alisa super. Dusmani crkotine jedne.. Samo naprijed Alisa i da ubodes ulogu svog zivota. Puna podrska🤟🏻
Dobra je Alisa na spidu kad je boba proradi , inace fino celjade
Pa kakve smjele kombinacije majke ti?? 95% djevojaka nosi top i pantalone..
jel klix do sada objavio IJEDAN text o nekom filmu sa SFF-a?
Samo joj sise dobre osrali fuj
Fufa famfla
Izvještavanje sa SFFa se opet svodi na izvještavanje sa crvenog tepiha. Jesu li klixovi novinarcici pogledali ijedan film, ima li se sta napisati na tu temu? Tacno se vidi sta je SFF Sarajevu - sajam tastine.
Izvještavanje sa SFFa se opet svodi na izvještavanje sa crvenog tepiha. Jesu li klixovi novinarcici pogledali ijedan film, ima li se sta napisati na tu temu?
Ne znam zasto volim punije zene , ove mrsave su mi ko stative , pravda za punije zene jer su one zgodnice a ovo nemaa za sta ufatit.
Lozi se na Kleopatru
Odavno nisam vidjela više opajdara na jednom mjestu kao na ovom SFF.
Tokio za siromasne..
Je l’ ovo ona od Super Maria ?
Ima li filmova na ovoj modnoj reviji.
A gdje je ta zgodna?
Ovo iz rubrike "Promo".
Alisa u zemlji čudesa! Ali neka baš si prirodno slatka!