Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema dana zalosti , za nevjerovat da je ovo sve prece i vaznije , za mnoge je ovaj festival necega zavrsio za sva vremena
Boli khurac one koji imaju koristi od ove parade za narodom, isto tako običan narod niko ništa ne pita, bez obzira živi li on u Sarajevu ili Brezi.
Čime se pametan stidi, time se budala ponosi. Raspada se sve i nije nikad gore bilo, vama do crvenih tepiha, pozera i supljaka…
Stvarno ste vise dosadni sa ovim papagajskim ponavljanjem iste price. Dvije stvari kojd nikako ne mogu povezati! Napadate SFF danima a sasvim vam je normalno da se igraju fudbalske utakmice, da kafici u tuzli, zivinicama...normalno i uredno rade. Niti jedna rijec o tome, ndgo sff pa sff! Dpbro je shcatili dmo da sre vi oni mali zeleni i da po komandi kupite politicke jeftine poene. Sramota!
Odakle samo dovode ove "načitane" na tv?
Jel ovo ona što joj je tata puco na Sarajevo sa Trebevića!?
Jedva se oslobodila ekavskog akcenta, zna se gdje je rat provela.
Zeleni dzemperak… delicious.
Kakav stil, jestel vi ćoravi
Njenih 5 minuta slave nas apsolutno ne interesuje!
Dobra Zveki
Jeko zvezdana
Dobra koka, ima li pitanja?
Jooooooj al’ me ocarava.
Ovo bi trebao biti festival voditeljki a ne filmski...svega ima a filmadzija ponajmanje
Najgora vlast ikada. Hodajte vi crvenim tepihom dok narod se jos uvijek zgraza zbog ubistva.
Koga kretena ovo očarava. Debilni festival za FGR i uhljebe što muzu državni budžet.