Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas pederi vladaju 20 godina i mi kao tek na 31 mjestu nemoguce!
poentirao si, ipon, bravo majstore komentar je vrh.
Zivi i pusti druge da zive.
...u svoja četiri zida, rekao bi naš autohtoni Balkanikus Tolerantikus. Ne razumijem kako se tjeranje nekoga iz vidokruga može prodavati pod toleranciju.
@Onaj mali, i ne moze. Normalnim ljudima ne smetaju drugaciji od njih, po bilo cemu, u vlastitom vidokrugu.
Sad smo dovedeni na nivo- kao neka ih samo mimo mene... U biti tako sve negativnosti sa zapada i istoka prolaze kod nas i polako ali sigurno prave od nas neke "netolerantne likove". I jeste, smetaju mi halkari, bradonje i svi političari. Ne želim da mi klinci i njihovo društvo postanu pederi ni vehabosi ni drugi idioti koji se ponose svojom nakaznošću (političari). Svi ti zajedno sa agresivnim kerovima u hladnu vodu... Po ovom pitanju- Lijepi Tito i partija...
Možemo mi misliti ovo i ono, ali bez parade nema u EU, pa sad treba vagnuti šta je bolje: ostati u izolaciji ili dati malo zegu?
GDJE RELIGIJA DOMINIRA, TU CE UVJEK POSTOJATI MRZNJA ZA ONE DRUGACIJE.. Sta ocekivati od jedne nestabilne siromasne drzave kao BiH, gdje vlastit narod mrzi sam sebe.
@Gurabbija ima covjece.. Svedska, Danska, Engleska, Francuska, Norveska, Iceland.. Njemacka... vecina srednje Evrope.. Estonia Lithuania.. i slicne drzave.. ima vise nevjernika nego vjernika..
Religija je najvece zlo covjecanstva jednako sa fasizmom i komunizmom.
Bio bih ponosan da smo najgore mjesto za homoseksualce.
ponosan si sto si primitivan i neodgojen, siromasan i religiozan.
@Necijenjeni-Gost Ponosan sam sto me ne karaju u straznjicu kao tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
živjela rusija i turska
https://www.youtube.com/watch?v=h88bKC-Ko5Y
https://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjTv6_7693MAhUsBsAKHWf0AVoQtwIIMDAB&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dh88bKC-Ko5Y&v6u=https%3A%2F%2Fs-v6exp1-ds.metric.gstatic.com%2Fgen_204%3Fip%3D80.149.60.34%26ts%3D1463375878911339%26auth%3Dpscjwoflkp2hwqupze5jsg2heru4iqsn%26rndm%3D0.5750284825090131&v6s=2&v6t=1909&usg=AFQjCNH4m3dxJnNlcDRSQvRuB-qTfJbE-w&bvm=bv.122129774,d.bGg
neka pedera. vise ostaje nama
BiH komotno možete označiti crvenom bojom!
Haj nezayebayi crna gora 20 mjesto . haha jel to sto imaju uzrecicu oca ti ybm u vrh prkna ??
Haj nezayebayi crna gora 20 mjesto . haha jel to sto imaju uzrecicu oca ti ybm u vrh prkna ??
opstepoznato je da su te izopacenosti (izvinjavam se ako koga vrijeđa ali to je moje misljenje na koje imam pravo zagarantovano ustavom), civilizacijski korak unazad. stare civilizacije, koje su davno propale, vec su to isfurale.
gdje im dođe Australija na ovoj mapi...
neka radi ko sta hoce u privatnosti. neka rade i u javnosti ako im to zakon dozvoli kao legalista postovacu i zaobilaziti gdje god vidim i sretnem ali njima ni to nece biti dovoljno opet ce kukati. imajte slobode briga me ali raja vam to ne zele i ne gnjavite.
a kakva su to "prava" pedera & pederica, koja se kao ne poštuju a treba ih poštovati?! ima li ko od autentičnih homoseksualaca da mi (nam) to pojasni. hvala unaprijed.