Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestle koji je gmo od glave do pete hahahahs cirkus
pogledat odakle i na koji način vodu nabavljaju i sve je poznato 🤮🤮a tako i sa drugim resursima 🤢🤮 BOJKOT NESTLÉ
Osigurali su si sva prava na vodu planete Zemlje tako da cemo vodu u plasticnim flašama od njih kupovat i kupujemo vec vjerovatno bice to i sa vazduhom tako garant!
A koliko taj Nestle zagadjuje planete , koliko . Citao sa o toj kompaniji uzas Boziji , djeca tamo rade za to , sve gmo , ima sve pise .
Klixe ne sramoti se, svi znaju šta radi nestle
Nestle je u top 3 najveca zagadjivaca planete zemlje samo im ne dajte u Bosni izvore da kupuju ni po koju cijenu sto je za ocekivat s ovakvom vlasti koja njima najbolje odgovara
Jedan od najgorih investitora.. Čak i u siromašnoj Africi preko korumpirane vlasti dobije koncesije na izvore pitke vode i natjera sirotinju da piju njihovu flaširanu vodu. A plastika zavrsi u okolišu.
Uniste planetu, zasade 10 stabala i jos im se cestita.
Nestle je zločinačka kompanija