Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Kalesija?
Jako neko istraživanje.. Anketa 27.000 ljudi.. I nema ni Beča ni Sidneya koji već godinama važe za najbolje gradove za zivot.
Kopenhagen Top
Prag u top 10!!!!!!!!!
Amsterdam ❤️❌❌❌
Mancester???
ma Sarajevo najljepsi ba
Cuj New York,San Francisco......hahahah Beskucnici na sve strane........bandi koliko hoces,pljackanje i ubistva su sastavni dio s skodnevnice. Tel Aviv je oteta zemlja,sigurno je neki zidov pravio listu.
Mislite San Fierro? 😂
Koji je ovo quratz? San Francisco je rupčaga da je nema u europi takve, puna junkiea, smeća i kriminala.
Aa, sad se sjecam da si mi rekao da si bio tamo prosli mjesec, pa imas informacije iz prve ruke…
1-2, 1-2, 3-4, 2-2, 3-4, 3-2, 3-4 hahahahahahahaha
Aha, ovo izbor gradova sa najviše pelcovanih i najstrožijim karantinima
Kako bih volio zivjeti u Amsterdamu ili Kopenhagen, u Ameriku nikad a mozda ni tad, Kanada je ok....
Prag na solidnom 7.mjestu
a grad Živinice?🤣🤣nista to😆ccc
Klix-ovčari gdje su naslovnice sa jucerasnjeg protesta za Dzenana Memic? Je li vam naredjeno da to morate odstraniti sa naslovnice? ? ?