Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast svima koji su istrčali
Tako brate dragi, a ne u gradu, pa zatvori, pa kolaps, pa nervoza, pa bezze guzeLJanje. tako gore na planinu pa trči, ori, diši čist zrak itd itd itd
Dvije totalno drugačije discipline trčanja... pa neću iz stana izletjeti i voziti se na planinu svaki dan radi treninga. Kakve glupave konstatacije... Drugo eto kolaps u gradu, sjedi brate jedan vikend u javni prevoz i miran.
Toliko trkača a sve amateri, ima li neko da se profesionalno bavi pa da imamo olimpijca
A jesmo postali trkacka nacija, sve maratonci... izgleda da nam je kreenulo
Eto, kada smo ovako smiješna nacija, gdje svaki wanna be komedijaš mora da piše svoje "provale", možemo biti i trkačka.
EDUKUJ se - Americki izvjestaj - PSEUDOURIDINE - N1-methyl-pseudouridine (m1) - Svjedoci smo umiranja prijatelja i poznanika, clanova porodice, ljudi koji su strahom i PRISILAMA vlasti gurnuti u nepoznato, primili su NEISPITANI i NESIGURNI pelc. Danas imamo TURBO KARCINOME i ostale peripetije sa zdravljem priredjene mRNA pelcom! u PRilogu link https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38583833/
molim objašnjenje za 5800 metara visinske razlike. hvala
Šta ti nije jasno start je ispod zemlje na minus 3000
na stazi duzine 105km se savlada ta visinska razlika, ne trce po ravnom, pogledaj trek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi se ne loze da trce po centru i blokiraju grad. Ne broji se to nista
nista bez Dzeme
Trčao je Džemo, završio drugi na 13.
Bio sam lani na ruti od 40km. Ove godine nisam mogao ali bih opet sledece godine
Pobjednici u svim kategorijama iz Hrvatske, svaka im cast. To polazuje koliko su oni ispred nas u svakom segmentu, a nasim trkacima sminkerima ostaje instagram.
Hrvati i hrvatice su dobri u trailu. Mi imamo također dobrih. Mani šuplje.
Respekt! Meni bi trebalo mjesec dana za 105 kilometara
Malo treniras i za pola mjeseca bi presao