Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala im, u ime svih muškaraca.
dzana zahvaljujes. ne kontas bas.u Indiji zene tretiraju kao nizerazredna bica - uzas
E, svašta! Ali, to je indijska kompanija, pa ništa nije čudno. Nama ostalima nije posebno važno pored koga sedimo, i ne smeta nam muško društvo, naprotiv! Može da bude i zanimljivo. Kad sam prošli put letela na more, išla sam Royal charter service letom za grupe, i bilo je super. Upoznala sam nekoliko sjajnih likova u avionu, tako da smo se družili i tamo, dok smo bili na moru. Ipak, u Indiji su običaji drukčiji...
I treba razdvojiti
Nenormalno je postalo da musko sa zenskom bude, sve rade da to odvoje
Sta je sa nama (muskarcima) koji ne zelimo sjediti pored muskaraca?
Vrijedi li to isto za one sto su promijenili spolove? Kakvo riješenje tu nudite?
Kakav divan dan je osvanuo za ljubomorne muževe... Zaista, sve im ide u prilog ovih dana, sirote žene su na gubitku... Kakav je to život bez malo svakodnevnog flerta, čisti da krv đrostruji jače, majka mu stara?!
Ahahaha... Pa čuj Kato, sve je to deo igrice, zato i jeste zanimljiva
Mozda zeli sjediti pored muskarca ? Ovo je glupost
Pa onda ne odabere ta sjedista i eto, nema problema.
Pametno!
A sta ako je nebinaran neko???
Pa #GirlPower je potpuno obrnuto. Miješanje sa muškarcima i izjednačavanje.
Ne moze kod njih izjednacavanje. Dole djevojcice prijave da ih je maltretirao neko iz skole, s pale je živu ili kamen uju. ovo je potpuno opravdan korak.