Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je žao što Sarajevo nije kakvo je nekad bilo i što se u svom gradu nakon 50 godina života u njemu, osjećam kao stranac!
Nište lepo se pokupiš i kreneš putem Karajlića,Kecmanovića i Kusturice. Nrma potrebe da žališ, preseli se i učini život ljepši i sebi i nama.
Pa ti se osjecaj kad si papak i ne znas se prilagoditi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Monotonijeg grada od Zagreba nema a Beograd onako malo romakii malol lijep uglavnom ljepši od Zagreba ali Sarajevo je za njih jedinica mjere za ljepotu.
Evo ih opet uzbuna uzp i GTRs centrale
Kreću Poskokove skripte da nam pojasne da je u Grudama i Brotnju puno leeepše.
Ja kad napišem da je Sarajevo sigurno najljepši grad Balkana pa možda i Europe ovi uzpejci mi počnu pucati minuse, onaj merhametlija piše ne valjaju fasade i da ja nisam mako iz Sarajeva u životu. živim već 25 godina na zapadu i kažem ne postoji ljepši grad na Balkanu a možda i u evropi, nisam pristran samo realno govorim.
Nisi ti vidio bas mnogo Evrope...
ti ga pretjera ja kao rodjeni Sarajlija ti kazem da nije istina i Beograd, Budimpesta i Bec su dosta ljepsi eto samo ono sto sam zadnje obisao i bio duze od par dana....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jašta,pogotovo kad zate khbiraju!!!Ma milina za uši!!!!!!
A kad zaklepeću zvona ne smeta ti
Da ne povjerujes kakve vijesti ovaj portal ljudima servira.
Pričekaj da ti zatreba zdravstvo, pitaću te onda šta misliš
Bao Mo Mak
Naravno nije u Kalinovik i u Grude dosao da napravi turisticku reportazu. Nema tamo ni trotoara, ni semafora, a kamoli gradskog prijevoza. Samo poneki mural ratnom zlocincu
Valjalo bi da i to obidje,da vidi s kim mi ovdje zivimo,jos bi nas vise cijenio.