Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Klix je postao jedno veliko smece od portala ! bolje vam je da pitate Katicu i Uka sto ne podnose ostavku radi ubistava u Sarajevu nego sto se bavite predvidjanjem Buducnosti
Koliko se primjetiti da, nisu prestali sa POPLOCAVANJEM i ugradjivanjem preko TENDERA! Legla KALDRMA!
sta je buca potok quravela
Sav trud ovog fotografa je napisao prompt za Midjourney ili DALL-E, čovjek objavio na svojoj društvenoj mreži, a Klix smatra da je to relevantno za objavu BH građanstvu. Zanimljivo. Nije vizija vještačke inteligencije već interpretacija prompta koji je napisao gospodin.
Da je srece sad bi ovako izgledalo, a ne ulicice ko smetljarnici zapustene
Ova druga slika zbog zagađenja svi u oklopima ili ?
Ovo sa Sebiljem izgleda bas fino.
Budalaština
Aha znaci platis programu koji ti sve ilustrira i dobijes credits za to …
nekako mi vise lici na 2087 nego 2089
Sarajevski umjetnik je napravio modernog, AI Vučka za Avazov prilog povodom 40 godina olimpijade. Pametnije bi vam bilo barem to izbaciti, nego nečiju razbibrigu o futurističkom Sarajevu sa instagrama.
kakvu glupost objavljuje ozbiljan portal!
Haha klix je ozbiljan kao i Informer i ostala zuta Stampa.
Gledaj guzve na socijalnom 😂😂😂
Izgradio se Sebilj ko Real Madrid.
rijetko komentarisem, ali nista gluplje od rata nisam vidio. taman kad pomislim dotakli smo dno, ono klix pokaze da moze i gore
Stavili sliku New Yorka i sad bi trebao vjerovat da je to Šeher za 70 godina
Ako sutra raspisu tender,mozda sruse Sebilj do 2089
Vrijeme je da se prestane pratiti Klix. Nekad su imali dobrih politickih i ekonomskih analiza, ali vise ne. Hovu li i ja postaviti neku sliku Sebilja na ChatGPT4, napisati u opisu da mi da verzinu kako bih volio da izgleda 2100. i poslati vam da to objavitr kao tekst. Sund i smece. Arivederci!
zadnja slika je Zenica
Izgradilo se ko Real Madrid