Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav manjak samopuzdanja i samorespekta, kada mi vijest pravimo od toga sto je BNC objavio svoju listu.
Pišite šta hoćete Tito ostavio izgrađenu Yugu da je Munchen zavidio dok nisu došli na vlast prpkletnici
Ovdje je milina i sad, mnogo bolje nego u onim guzvana. šator, breach za spavanje, hostile, pecanje i milina.
Sta vam je svima Tito kriv. Tito je umro 1979.g. Ovdje ih vecina nije bila ni rodjena tada. Tito nije doveo do bratoubilackog rata. A sto su, Kupari, u ovakvom stanju? Garant drzava Hrvatska nema cisto vlasnistvo, inace bi se to privatizovalo i to bi podijelili zasluzni HDZ-ovci.
Tito nije umro 1979. godine, legendo. Fulio si par godina.
Jel moguce da nije bio link za neki domaci dokumentarac ili prostora za ovaj clanak ranije? Ovako da nema ovih stranih youtubera ne bi svako ni znao da ovo postoji. Pisite ovakve clanke, izadjite iz kancelarije pa snimite sami dokumentarac ljubim vas, opraste s politikom i influenserima nekim na ruke iskreno.
Nije ostalo njegovim potomcima. Dok d druge strane clanovi sda smatraju da je drzava njihovo vlasnistvo. Ibraga berilo primjer
Titova vila se i dalje nalazi iznad Borika i koriste je oficiri HV ( tu se nalazi rampa i prolaz je zabranjen). I prije rata je mogao doci ko zeli na plazu. Plaza je i danas puna, a Dubrovcani i Trebinjci kao i neki zalutali turista koristi besplatan divlji parking. doslovno, moze se parkirati tik do plaze.
Nas diktator bravar Tito bi na ovoj listi trebao imati mnogo vise gradjevina.Ulupao je on milijarde i u aerodrom Zeljavu,podzemni bunker kod Konjica itd,itd.
@AsterBlistok, ja Mislim da ti tada nisi bio rodjen. Blago tebi ako ti mislis da sada zivis u demokratiji.
Cudi me da ovo nisu obnovili odmah poslije rata pa i sada ili da se nije javio neki potencijalni kupac.
Ovo je prije rata bilo nedodirljivo za obicnu raju.Samo JNA oficiri su koristili