Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas prava ljepota ali dajte malo u javnost kosu vlasnici hotela na Bjelasnici i na koji nacin je otudzena Drzavna imovina sprovedena u katastru kao privatno vlasnistvo . Vrjeme je da krupne ribe izadzu na povrsinu.
Kakvi napadi svaki dan. Pa gdje je pravljeni na Jahorini? Gdje je stotine državnih firmi koje su prodate privatnicima ? Gdje su stotine lokaciju po drugim gradovima. Ali ne ide plaćenička ekipa da iznosi naravno neistine.
Što niste juče i prošlih dana postavili slike da ljudi dzaba neidu gore
Nisi gledao na Vlašiću se niked ne isključuju kamere čak ni ljeti https://www.vlasic-bih.info/ 6. 450000 pregleda
Popisase se novostvorene gazde na Olimpijadu. Seljake sa.Vlasica da ne pominjem. Skijam 40 godina i vise necu u Bosni!
Najvise slika je Bjelasnice i najljepse slike stavljene, al ne danasnje stanje ! I naravno najvise info o Bjelasnici ! Jel ovo BH portal ili sarajevski portal ??? Info o Vlasicu i Jahorini minimalne !
Ovo je sarajevski portal, nekada se i zvao sarajevo-x.
Kad ce hapsenje nacelnika koji je upropastio ovu planinu, koja je nekada bila namjenjena za sve gradzane, a danas je okupirana od ratnih profitera,kamatara,dilera,politicara i ostalog sljama,nazalost.
Još da su staze sredili na Bjeli. Imamo kolijevku i 3 staze sa BX-a :) Ostalo nije u funciji, a i kada bude, biće jedna staza i onda će pasti mrtva glava od preopterećenosti. Strategija osnježavanja je katastrofa
Ne volim zimu
ma super ... jedva cekam da dam sa porodicom 200 km za liftove i jos 200 km da pojedemo sta i kafu da popijemo u nekom od prejeftinih restorana ... jer nas imucnih ima sasvim dovoljno da namirimo umijesto svih ostalih smrtnika koji bi isto da osjete car planine koja im je pred nosom .
Skijanje je uvijek bio luksuz
Influenserice, sponze like this
Bjelašnica je upropaštena sa ...ima li mene tu? … gradnjom! Papci iz Trnova su čudo!
Nije Jahorina nasa.. slusam srbina iz BG kaze "obicu nase planine" nabroja planine u srbiji i doda Jahorinu. Ako mene pitate ja idem samo na nase Bjelasnica, Igman, Vlasic i pola Trebevica.
Providan si srbine
Čekaj, nema puno više snijega nego u SA
Frankenstein Prvo mi treba da volimo svoju zemlju a ne jedni je mrze vole Srbiju drugi je mrze vole Hrvatsku kad bude svijest kod običnog čovjeka proradila da sve svoje što je domaće vole i konzumiraju.To isto važi i za političare jer zaboga legitimni samo piju janu a na osnovu domaćeg poreza primaju dobreeee plate
Drago mi je
mogo sam i ja ovako slikat sa live camera moja tv 🤣🤣🤣🤣🤣