Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heheheh prpa misle pobjeci od smrti...
promašio si poentu.. strah ih blokiranja putovanja na odmore.
Ko se god rodio mora i umrijeti...
@33Brusnica Jel ti to Grunf reko?
@33Brusnica cuj e svasta
Nema ti pobjec od smrti pa makar se u najvise kule sakrio.
ne možete se sakrit od Allahove kazne
opet pranje para
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Ja bih prije rekao da je bijeg od porezne uprave nego od korone
Neum
Jedino da na Ahiret pobjegnete mozete izbjeci virus
Ako sada nemaju donijet ćete vi pa ćemo imati klaster Karibi, klaster Novi Zeland....
Njih 5000 kupi drzavljanstvo Novog Zelanda, dodju tamo i donesu virus, zaraze i lokalce... Genijalno
Kupite naše državljanstvo i iskusite život u rezervatu.
Nije zbog korone, bogati su dobro zaštitićeni od virusa, još nijedan nije umro. Bivši australski premijer je jučer izjavio da je rat između SAD i Kine moguć više nego ikada. Ako ga bude, biće nuklearni. Kina se sprema da uvede digitalni Yuan. To je opasnost za dolar kao svjetske rezervne valute.
i ovaj virus nesto uradi, tj. da smo svi isti na kraju
@tutinkamin Vidis da nismo
i tamo ce korona stici
Mi imamo Bosansko državljanstvo i mi možemo otići do Neuma samo, a izaći iz Bosne ne možemo, a ući u Bosnu npr stranci mogu i da imaju koronavírus
Bio jednom jedan kralj, pa je sanjao da ga ujela zmija i da je umro! Naredio je da ga zatvore u neku sobu gdje ne može ništa ući! Jedan dan, pozvao je slugu da mu donese grožđa. U najboljim grozdovima skrivena je bila jedna mala otrovnica! Kada je kralj posegnuo za grozdom, zmija ga ujede za ruku i on zaplaka, sruši se na pod i vrlo brzo umre! Davno sam čuo ovu priču, istinita ili ne, ali od smrti pobjeći ne možeš!