Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes preci preko starog mosta. Servisi za kafu na samom starom mostu. Da slucajno neko ne propusti da vidi. Stari grad se pretvorio u buvljak. Fuj!
Englezi, Mostar je u Hercegovini a ne Bosni.
Dobro je da nas zap. mediji promovišu u pozitivnom kontekstu i treba tog više jer stranci zapadni još uvijek imaju ogromne predrasude kada je BiH u pitanju (misle još uvijek gradovi u ruševinama, sve puno kriminala, obezbjeđenje upitno), a onda kad dođu ostanu u šoku koliko smo mirno društvo koje najnormalnije živi moderan život ko i Zap. Evrope i uz to smo puno puno jeftiniji od Zap. EU država, pogotovo jadranske Hrvatske.
Hvala Britancima na preporukama, ali znamo mi nas - **bo ti nas, mi smo brat-bratu ci**anija žešća, od A do Ž.
Nova samo dosta ljepša od Hrvatske,ali imaju more i to im je velika prednost u odnosu na BiH,ne vole ljudi šume i planine,vole da se prže na suncu,ne kontam šta vide u tome,ali tako je.
Svaki turista je zlata vrijedan...
Ovaj medij mora da je na opasnim drogama.
Nemojte nam britance molim vas
neuporedivo. Hrvatska ima oblau, stare gradiće kamene itd. A mi imamo neke druge značajke. I to je dobro. Da smo isti, ne bi valjalo za turizam. Ali smao jedno znam, turizam u Srbiji nikad nece biti aktuelan, jedin oda ti Beograd sivi pokažu, veliko ništa u ravnici.
Masovni turizam niti jednoj drzavi nista dobro nije donio.
Živjela Bosna i Hercegovina, i Hrvatska !
Kad nam niste pomogli kad je trebalo , ostavite nas na miru .
Gluposti majko mila. Hrvatska ima obalu mi nemamo, tu završava sva priča. Mi možemo pokušati sa skijaškim turizmom, ali to je jako skupo ulaganje koje traži ozbiljnost i znanje.
IMAL STA ZA POSJWTIT U RS-u
njima samo pive daj dje ima jeftine
Gluho bilo, Britanci gdje dođu tu trava ne raste. Grčkoj svake godine haos prave.