Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ocekujmo veliki broj americkih izbjeglica u srbiju zemlju meda i mleka,zemlju koja mrzi ratove i vojsku
Reče neko u čijem glavnom gradu na svako par metara vidis murale ratnih zločinaca,sestro to da je amerika zlo stoji 1000%,ali vi srbi nemate pravo nikom nista pametovati!!!
AAAMEERIKAAA I ENGLEEESKA BICE ZEMLJA PROOOLETEERSKA !! Hajmo sad svi zajedno... AAA...
Ma nedaj bože nikome, nismo to znali stvarno, a jel bogati?
Draga Crnogorko...drzi se ti svojih lokalnih junaka sto guslaju o hrabrim ratovima I izgubljenim bitkama. Reci da Amerika ima lost hranu je isto kao da kazes da onih milion restorana sto su ih I migranti iz cijelog svijeta otvorili nemaju nista dobro da ponude.
Ne mislim da je ovo daleko od istine...
Kod nas ili kod Vas nema nikakvog jaza izmedju bogatih i siromasnih, svi su siromasni. U americi ko hoce da rinta dan i noc moze za 10 godina napraviti kucu sa poslovima i to bez obrazovanja. A oni koji hoce da rade i misle svojom glavom kako se najbolje obogatiti mogu za 10 godina zaraditi milione ko od sale. Kod nas i kod Vas(balkan) ko hoce da radi zabije mu se do jaja dok oni sa 'stelama' pogotovo 'fino obuceni i uredjeni' pametuju jer nisu nikad krampe u rukama imali.
Provela desetak dana u stranoj zemlji i stvorila mišljenje o istoj? Nevjerojatno!
Nista slagala nije
Otkrila toplu vodu.
ma nemoj zezati otisla u ameriku. Ma nemoguce. Ona je tako posebna!
Evo raja samo da se javim. Ne brinite. U Americi od rata. Još se nisam priključio vojsci. Možda sutra...... 🤡
Bolje ti u glumce da ideš
Predivna djevojka zaista ❤️ samo sam mislila da je iz Crne Gore
Gospodjo ne osudjuj knjigu samo po naslovu s korica...A šta si naučila u svojoj zemlji ...?Paraziti jedni
Ne bih nikada očekivao da jednoj Srbijanki smetaju vojna obilježja
Pravi Kapitalizam je surov, ali za mene posteniji od socijalizma i vrsi prorodnu selekciju. Imas onoliko koliko se potrudis i koliko si sposoban. A ne kao u socijalizmu, oni koji hoce i mogu vuku one koji nece. Primjer naopake Njemacke, a o nasem bivsem socijalizmu da i ne govorim.