Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 30g nismo izgradili autoput kamoli nesto ovako hahaha na nivo Sudana smo
Ista cijena karte, za 2 i 5 stanica🤣, kakva crna autocesta
A samo par kilometara od Vijećnice ljudima kanalizacija ide niz ulicu i ljeti neke mahale nemaju ni pitke vode sa česme, loži se još uvijek na gume ... E moji "futuristi".
Koja glupost. I vi ovo stavljte u novine?
3023 pitari i dalje seljaci
Sdarajevo svjetli pred izbore 3023!*
Sdarajevo svjetli pred izbore 2023!
Vijećnica CyberPunk edition xD
Kako vidimo u videu Tibra je zadrzala monopol na polju kriminalne gradnje i urbicida, samo se jos prosirila prema Centru
I 3023 godine na okretaljci Otoka isti objekat i raja u redu za kupone.
Možda u idućem stoljeću konačno postave spomenik najvećem sinu BiH Tvrtku I Kotromaniću, kralju kojeg sda ne priznaje jer nije bio musliman, kralju kojeg nerazumno svojataju bosanski pravoslavci, ali ne žele njegov spomenik ni u takozvanoj rs, pa čak ni u Sarajevu, blokirajući svaki prijedlog. BiH će prodisati tek kad se riješi blokatora jednom za svagda, to jest kad se riješi sda, snsd, sds, hdz i sličnih kriminalno nacionalističkih stranaka.
De ziv bio popusti. Svakako se Tvrtko u grobu okrece kad vidi sta bi od njegovog kraljevstva. Kao da je spomenik neki faktor, ko ih jos registruje zivota ti?
Ne brinite se Do tada ce covjecanstvo bit rahmetli!ako nas do tada ne smuva klimatska apokalipsa, bit ce to onda neki svemirski ulicar ( meteorit)!
obnavljati drzavnost i graditi****
mislite ovako ce izgledat ostatak svijeta, a mi cemo kao i uobicajeno svakih 40-50 godina davati sinove, obnqvljat drzavnost i gradot iz pocetka
Ja bih te godine najzad kupio alu feluge za svog Golfa 2..... :(
S obzirom na historiju i netrpeljivosti izmedju naroda, ali i napredak u nacinima naoruzanja prije ce biti da 3023. nece biti ni Sarajeva ni Beograda ni Zagreba.
Futuristička vizija glavnog grada BiH: Kako bi Sarajevo izgledalo 3023. godine ---- Sarajevo ce i ostati futuristicka vizija do smaka svijeta😏😜😝😛
nema nidje golfa dvice nesto nije uredu sa ovim videom
To se moze nako samo predpostaviti ako?ako?nikako 100godina ratova nebude,ali 3 svjetski i atomski rat su sve blizi a cetvrti svjetski vracamo se u kameno doba tako da ni struje vise biti nece a ko zna mozda ce i kijamet uskoro i onda tako da nista od ovog predvidjanja unapred.
Al 5 svjetski smo najebali i ti i ja...ni zlatni ljiljan nece dobro proci haha