Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je u Mostaru proslo ljeto sam bio onako sedmicu dole na putu za more, malo Blagaj, Pocitelj, Kravice, ovo, ono Al da se ne lazemo da je top svjetska destinacija nije Nije ni blizu
Kakvu mi prelijepu zemlju imamo a tako je malo koristimo i puno uništavamo. Mostar, Sarajevo, Počitelj, Blagaj, vodopad Kravice, PP Blidinje, NP Sutjeska, NP Una, Bjelašnica, Jahorina, Igman, ZP Bijambare, SP Tajan, Bihać, Jajce, Tešanj... Sve su to prelijepa mjesta koja bi bila puna turista svake godine samo da ima pameti, sposobnosti i volje pa da se to uredi, da se izgradi prikladna turistička infrastruktura i da se naravno promovira u regiji i u svijetu. Da ima pameti nama bi turizam mogao bit spas. Zaradili bismo mnogo novca i popravili bismo svoj ugled u svijetu. Ali šta ćeš, Mujo je previše primitivan da zna da promocija i ulaganje dovode turiste, i previše iskompleksiran da zimuje na Bjelašnici kad je u Austriji toliko bolje i poznatije. (a kad i ode na Bjelašnicu ostavi pet kila smeća) Da nema ovih stranih portala, malo bi tko znao kako je Bosna lijepa.
A kako tek samo divne ljude imamo... za Bogu plakati!
Ma hebo naftu... Da hoce ove nase glavonje glavu okrenuti turizmu...
e idem u mostar... da i ja nekad odem na top destinaciju...
Bosna je najljepša. Ima jako puno destinacija gdje treba otići i vidjeti ih. Mostar je sigurno jedna od njih. Ali treba obići još puno malih mjesta u BiH i upoznati sve ljepote u svim godišnjim dobima. Neopisivo je. Treba se doživjeti proljeće, ljeto, jesen i zima na svim Sarajevskim, Zeničkim i mnogim drugim izletištima.
a nije medjugorje?! oh, brzo to ispravite, jer ce sad krenuti munje i gormovi! eno, i ona kineska svijetleca gospa krenula da blinka crveno umjesto zeleno od jeda!
JA ĆU NA JABLANIČKO JEZERO;NEZNAM ĐE ĆETE VI