Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma SBK ima malo turista. Trebaju vlasti poduzeti ozbiljnije mjere.
Obavezno razgledat tvrdavu Hrvoja Vukcica Hrvatinica u Jajcu , treba svu djecu trokutistana povest da znaju tko su im Kraljevi bili
@gooUser1564942866 da su bili btada bili bi I sada,drugo fala Bogu pa mi nisu ti kraljevi vazni,a I da su bili kraljevi t nista ne mijenja niti ce promijeniti,nema cijepanja BiH!
Poklon ljuljačka za članove grupe: https://bit.ly/Uredjenje_terase
@NeuroEuro da tacno, ali oni koji imaju mogucnost da se upoznaju sa ovakvim ljepotama ce posjetiti radje neku prcvarnicu u stranoj zemlji, da bi se pohvalil da su tu bili.
Nistw od Arapa ove godine 😑
Gdje god mrdneš samo čuješ kako pljuju i viču ŠTAIMAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Nismo mi za turizam.
Iznad Travnika je Mehmed planina ☝🇧🇦
Vjecno zahvalni Sultan Mehmed Fatihu koji je 1460 godine posijao sjeme Islama na ovom prostoru i od tada pa sve do danasnjije dana ima Bosne i Bosnjaka(muslimana,katolika,pravoslavaca) u njoj i bit ce ih sve do sudnjega dana ☝🇧🇦 Za vrijeme vladavine Osmanlija sve religije su opstale sa svojim adetima i obicajima i nikada zvono nije smetalo ezanu,a ni ezan zvonu. To je Bosna i Herc...
Gastronomska ponuda samo travnicki ćevap?!Ja jake ponude jbt!
I “sve za jedan dan” . Piscu čvoka
pisi propalo za ovu godinu