Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sta ima ovdje lose. Decko dosao da promovise nas grad, ocigledno se ugodno tu osjeca, a ljudi dosli da se druze i cuju neko njegovo iskustvo. Mora li se po svemu pljuvati odmah?!
Cuj da blogger promovise grad pa druze nije Sarajevo selendra s 15 kuca
@ValarMorghuliis prestani projektovat svoju glupost ne druge ljude, vjerovo ili ne neki znaju osnove geografije, znam da je tesko to da shvatis
Kristijan top momak, budale vrijedjaju.. Pogotovo respect ima jer je izbavio vodiča iz Afganistana kojeg je upoznao kad je bio tamo. prikupio 50 hiljada dolara i izbavili covjeka. Proputovao ko sto nece vecina nas za 2 zivota.
Jel ih vodio na ćevose
Jeko ovaj?
da ovaj zna situaciju kad se pojavila ABBA, jedan kaže potajno drugom: "jarane, nuto ABBA", a drugi : "ko ba, šta ba, 'ta će ba ABBA ba"... i tako se treba i odnositi, jarane, ako nekog zanimaš dobit ćeš "zdra'o" i živio, a vrištanje, slikanje je van pameti...
Citav svijet je imao priliku da upozna Sarajevo,jer ga prati cio svjet,hvala Igore i Andrea.
Cio svijet?kladim se da u Americi nemaju pojma ko je on.
Ko je ovaj i zašto nek bi ko fol bio bitan⁉️
Čuj 'meet up'.
Šta je to održao 😂😂😂
Bravo
sta li je radio za vrijeme korone? odakle priljevljaju sredstva? niko nece da radi svi da uzivaju.
danas moras imati dobru kameru za snimanje i da si u mozgu mentol, za sve ostalo youtube ce da se pobrine!
Covjek promovise mlade ljude i prave stvari. A vi pacenici koji koji mrzite sami sebe, mrs u rupe
Baš super lik. Odlične vlogove ima iz svih dijelova svijeta.
Ko je ovaj?
I gdje su najbolji ćevosi ?