Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva slika, za fotografiju godine da se stavi. Nigdje u svijetu nema naše Bosne ponosne
Nema od Bošnjaka ništa. Do sad se nije pojavila politicka opcija u tzv. proBiH frakciji koja smije uci u konfrontaciju sa velikosrpskim i velikohrvatskim elementom u BiH. Prepucavanje preko medija i kmecanje EUFOR-u da poduzme nesto je do sada bio vrhunac. I to najbrojnini narod u BiH! Pa, to nigdje nema.
Gledaj albance. Pokušala Srvija zabraniti albanski jezik u Preševskoj dolini, oni se uhvatili puške iako ih ima 1 % u Srbiji, i zaratili. I vratili i jezik, zdravstvo, obrazovanje, lokalnu samoupravu…. A kod nas u rs u i hrvatskim kantonima izbacili bosanski jezik i zovu ga kako ini hoce vec 10 godina. I mi samo kmecimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prva slika govori toliko toga o Sarajevu,sve je stalo u jednu fotografiju.
Nama se sva BiH i svela na Sarajevo
Hvala dragom Allahu što u Sarajevu nema srba i hrvata. Zamislite šta bi bilo da su u Sarajevu najjače stranke SDS, PDP, SNSD, HDZ i stranke Hrvatskog narodnog sabora. Ja mislim da ne bi bio ni jedan bošnjak u Sarajevu.
slika 6 kucal se još uvijek u metropolisu račun na dvije kase
Sarajevo da se prime uje u Evro-islamabad.
Bogami nisu linije ko nekad utegnute. Moramo kašiku svi probušiti pomalo
Zašto se od prve slike pravi pompa, nije mi jasno. To se može u lice "utrljavati" samo zatucanoj seljadiji, ksenofobičnim ljudima koji ne uvažavaju različitosti. Dakle, najnormalnija pojava, bilo u SA ili regiji ili svjetskim gradovima. Šteta da smo došli do toga da ovo predstavlja neki highlight u društvu.
Eto pred spavanje kako mi uljepša dan slika broj 1. Sve na svom mjestu
slika 23: "Sta mi bi da je ozenim?" :)
baaaascarshi hanumen, nemoj gola da se slikas :)
Samo pogledajte prvu sliku i vidjet cete koliko smo bogati. Lupajte minuse fasisti sa sve tri strane koliko hocete, al samo da znate da nas ima jos normalnih, neisjvarenih, iskrenih vjernika u Jednog Boga koji smo za suzivot.
Kod krscana jos nije jasno u sta tacno vjeruju. Valjda se dogovore do Sudnjeg Dana. Pametnije bi im bilo da prime Islam. Jedinu ispravnu i kod Allaha prihvacenu vjeru. Inace ...
Vidi hanuma
Prljav grad, bas kao i ljudi.
Fotografija 1 najbolja....
To je moj grad ja takvog ga znam.❤️🇧🇦
Prva slika mi je najjaca to je BiH!!
Kakvi su vam ovo komentari Jestel dobri da ne kazem nesto drugo??