Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci isao je prvom klasom za Ameriku da iznenadi djevojku za rodjendan prije nego je postao poznat, nema mi logike ovo sto prica. Ima video na youtube prvi koji je objavio, tako da mi malo ili nimalo logike ima sve ovo
i na osnovu tog videa je pocela njegova "influence" karijera
Većina bi najsretnija bila da si kokuz, poput njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Snalažljiv čovjek
bravo majstore. Napravi si mnogo a ljudi ti nikad nece halalit ta putovanja od ljubomore. Dijaspora te najvise mrzi jer oni nemaj taj luksuz da putuju. Oni zaju samo doci sa arbaita u rodni kraj i prodavat maglu da su uspjesni. Ljubomora.
I Z D U V A S Dijaspori
Rijetko irita ntan lik. Pratila sam ga u pocetku ali brate, stvarno je nekad smor. I bas od influerisanja gradis 40 stanova, ma hajde. Prodaji pa tetiku nekome drugom.
rekao je da ima investitora, ali ne vidim sta bi tu bilo cudno. pogledaj sta fat tv youtube kanal omco radi, covjek iz cazina. ima komplekse zgrada po bosni sve od tih videa se pravi. Kad imas par miliona views svaki mjesec tu je 20 do 30 hiljada dolara zarade.
starbuck...upravo o takvima kao sto si ti je i pisao. Bitno je baciti hejt, a stvarne cinjenice su manje bitne. Ako te bas interesuje, mozes naci na netu cime se sve lik bavi.
on ima vise pratioca od Dacesina Roberta ali mi je Robert neuporedivo bolji. Samo citaj tekst ispod svake ovjave, Kristijan uvijek pise u kontekstu JA JA JA JA JA JA, Rober se iskljucivo fokusira na drzavu ili grad u kojem je bio bez i jednog osvrta na sebe. Intelekt protiv ega, odnosno Robert protiv Kristijana.
Razguli
U kojoj još državi nije bio?
Kiki i Dzejla imaju pretplatu na klixu
Kao i svaki influencer laze zbog pregleda
Ok si mi lik, al brate, iskuka se ko da si na gradjevini radio po 12h na 50 stupnjeva
Ok si mi lik, al brate, iskuka se konda si na gradjevini radio po 12h na 50 stupnjeva
Trenucima, za tako veliki portal sramota je da nemate lektora.
jos samo da se vrati Islamu ako Bog da
Bravo Kristiane, samo guraj, vole te Bosanci is Svedske!