Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preyaki su. svaka čast. mene su nasmijali. i da imam love, otišao bih da vidim ove slatke ali glupe ptice. bravo
Hocete reci "Iskoristili ideju u svrhu promocije turizma"
sprdanje i nije bas rijec za naslov jednog clanka
Sače i Željka Cvijanovič da promovira Srpskaversum u kojem če svečano promovirati nasljedne genocidnw hromosome. Neče stavljati zaštitnu masku od sunca na lice jer oni žive je taj dio BiH odavno u mraku.
Probaj ponovo. Polako, ispeci pa objavi
Hvala Fadilu Novalicu, koji zna i umije, na povecanju poreza. Ovo je kljucni momenat u historiji BiH i njene ekonomije. Ova reforma ce dovesti efikasniju javnu upravu, Federalna policija ce imati vise novca na raspolaganju, Civilna Zastita ce nabaviti helikoptere za gasenje pozara, investicije u turizam. Morat cemo se malo strpiti da vidimo rezultate ovih velikanski promjene, plate ce rasti, cijene nekretnina stabilizirati, vise investicija, poticaja i promocije, vise ulaganja u zdravstvo.
Fadil Novalic je majstorski odradio posao, najbrzi oporavak ekonomije u Europi. Najmanja inflacija cijena. Tu se vidi da je to covjek i umijeca, i zbog njega glasam za SDA.
Hit na drustvenim mrezama, sprdnja na racun vlasnika drustvenih mreza. Level pro