Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast momku, jako dobar je. Al ovaj tekst je prenapuhan, pun manjkavosti. Ovaj vrh ispenju rekreativci, bez problema. Znam ovo jer sam ga ispenjao 2019.g. Mene bi bilo stid da mi je neko ovako napisao moj pohod na ovaj vrh.
Ovo je uradio da lakše dobije kredit u banci, one koke se zadive kad čuju da čojek hoda sa štapovima
Ne bi bilo lose da napisete koje sve rizike ovako nesto nosi sa sobom. Jasmin ih vjerovatno zna i svjesno je ovo uradio. Neko ko cita mozda ne zna i bice inspirisan da ovako nesto ponovi a to moze zavrsiti kobno. Ovakvi vrhovi se inace ne penju slucajno po nekoliko dana. Visinska bolest nije nimalo naivna stvar i aklimatizacija je s toga neophodna.
Jedini rizik je pukotine na ledenjaku i eventualna visinska bolest. Al visinska za ovu visinu 4600 i nije velika vjerovatnoča. Al i ove pukotine su problem na nekih 500 metara Fužinski.
Momak je sjeko nokte u krevetu i gazao po mrvama. Licno poznajem da je krao opremu ljudima na Prenju, varao na trail utrkama zbog ceka je dobio zabranu ucesca na narednima. Momku treba strucna medicinska pomoc, ima veliki psihicki problem
Kako te nije sitd mazlume sram te bilo momak se potrudio mogao/mogla si napisati pozitivni komtntar jer ovo sto je ovaj momak uradio niko nikad nije.Sram te bilo istid
Frajer nam na ove clanke kupi trebe na kursu, ovo nije vrijedno pomena, ima momaka koji imaju 100x vece rezultate pa ne mogu zbog njega trebe zbarit. Samo im ovo pokazuje
Da publici bude jasno, svaki vrh na Alpama, ukljucujuci i Mont Blanc se popne i vrati za 1 dan. Licno sam bio na Matterhornu prije 18godina, za dan i gore i dole, a iako je i to uspon Via Normale, tezi je od ovoga o kojem pisete i nije ni za kakvu pohvalu. A mogo je i rezervisati ono na Mont Blancu pa da ne spava, produzi i vrati se, ali i to nije za pohvalu. Jos bez vodica i koristenja doma. Je li ovo neki adrenalin for dummies?
Ko ovima placa ovo pentranje po planinama ,od cega ovi ljudi zive kada imaju vremena za ovo
Momka poznajem svaka cast a ovi sto pišu negativne komentare nisu se popeli ni na 500 mnv.
Tugo moja. Koliko je platio za ovu samoreklamu. Žalosti kad moraš sam sebe hvaliti
Respect!!
Ja ne znam šta hoćete, znači nikada ne vrijeđam nikoga, pišem realne poruke, klix ili šta već robot cenzuriše, a mnoge prolaze jako teške poruke,.. Šipute zato
Ja ne znam šta hoćete, znači nikada ne vrijeđam nikoga, pišem realne poruke, klix ili šta već robot cenzuriše, a mnoge prolaze jako teške poruke,..
da je pajevica i slucne usmjetiti u neki olimpijski sport umjesto skakanja po bespucima eto medalja.
Ne poznajem ovu zastavu sa treće slike, može li pojašnjenje?
onda si neznalica upoznaj davno otkriveno
To je ona zastava koja je na Vlasicu 95 zamjenila agresorsku trobojku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gle snijega i ljepote
Vrh može biti viši, niži, najviši, i ne osvaja se radi veličine već zbog visine.
Osvojio je jedan od najviših vrhova.