Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mogu birati samo jednu destinaciju od ovih ponudjenih, Portugal na prvom mjestu.
Nije nesto.. bar zapadna obala, okean, ne mozes uzivati bas u vodi i na plazi. Lisabon lijep, unutrasnjost lijepa.
Rusija
Portugal je super: prelijepa zemlja i odlicno se jede. za ove ostale, osim Praga u Ceskoj, ne znam sta reci: ja nikad ne bih isao na more u Bugarsku ako si mogu priustiti zapadne destinacije ili Grcku. moze biti lijepo koliko hocete ali ako je nesto jeftino onda nesto ne stima.
Spanija najbolja a i jeftina je…
di je to Spanija jeftina? Marbella skupa ko djavo (Dubrovnik je sala), Ibiza i Formentera da ne govorim.. Palma de Mallorca je nesto jeftinija ali ipak skupa.. na ostalim otocima nisam bio a ne volim costa del sol jer je previse engleza i inace divlje gradnje (iako MArbella je top).
Jasno je da uzimate clanke sa drugih stranica i samo kroz google translate prenesete, ali zar je toliko tesko bar ove dolare prebaciti u KM ili Eure koji su zvanicna valuta u vecini nabrojanih, a svakako i valuta bliza svakom Bosancu?
Brate za ove nase plate skupo je i do Ilidze otici
Češka je super. Lijepa država (priroda i neki gradovi), fini ljudi, super pivo