Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se Opatija sto kome pravdati. Ko nemoze neka ide u neke druge zemlje.
ode kloc na elitno mjesto i jada se na cijenu
@fbUser165549069 Tako je, sto se mene tice popiskim im se u more i opatiju 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odes u Neum stanes u red znojis se sav se oznojis narucis i dobijes super donner za 6 markica, jedes ga nako usput s maramicom. 10 Metara dalje ima restoran gdje dobijes vjerovatnu istu kolicinu piletine salate peciva i sta vec na tanjiru za stolom s finim konobarom i ugodnom muzikom sve za 30 ak maraka... sta tu kome nije jasno?
Ima granap...
Kad se s Biokova spustis od koza i ovaca prije 30 - 50tak godina i dođeš do lakih para kroz turizam nikad ti nije dosta.Vazda si gladan.
Sad sam gledo cijene , u danskoj kosta 110kn Evropske cijene tako da nevidim problem
E cuj prestizno jelo sendvic sa puretinom hahahaha ma jel’ mene neko zajebava hahahahaha
Nisam znao da se i ja prestizno hranim ovim zidarskim sendvicima.
Kad ste budale i treba vas hebavati.Naucite se da vas domaci gledaju samo kao karavu koju trena dobro izmusti.50 grama puretine 1 KM zemicka 30 pfeninga, 10 grama majoneze 20 pfeninga i mali krastavac isto toliko.Ne vrijedi vise od 3 KM a uzeli deset puta vise.
Dobra je direktorica!!! Poredi sendvic u Opatiji sa sendvicom u Zenevi i Parizu.
Opatija ima umjerene cijene u vecini restorana i kafica. Taj je jedini sa takvim cjenama a vlasnik svjesno tjera domace goste iz zagreba jer su se slikali za prestiz na kafi gdje su sjedili po 3 sata i gosti hotela nisu imali gdje sjesti.
To nije kafana seljaci nego Caffe-Bar.
Ispade klub sendvic bolji od bifteka 🤣🤣🤣🤣
Najjači su ovi što pate od elitnih mjesta i restorana da bi objavili sliku na faceu ili instagramu a onda se kao čude sendviću od 100 kuna. Brate trebaš naći restoran za svoj ukus i platežnu moć i mirna Bosna.
Hahahaha...
Opatija je biser Jadranski i nije za svaciji dzep, uvijek bilo i ostalo..
Šta su očekivali? Da doručkuju u hotelu sa 5 zvjezdica za 10 eura? Pa mogu i ja naručit krosančiće sa puterom u hotelu evropa pa se ibretit što su 20km i poslat račun u medije...
Platis i ides dalje, udjes u lokal i cim vidis da je luksuzno uredjen znaj da ces papreno platiti. Idi u lose uredjene lokale tamo ces naci jeftino.
Priča je potpuno bezvezna. Milenij je vrhunski hotel (jedan od najboljih u Opatiji) s cijenom noćenja oko 550-600 KM. Dakle, cijene više od prosječnih možeš očekivati u restoranu i cafeu. Gostima koji ispred ulaza parkiraju Ferrarije, Lamborghinije, Bentleye... takva usluga sigurno nije skupa. Duž 100m iste ulice nalazi se barem 20 - 30 restorana i cafea gdje bi cijena slične usluge bila 1/3 ili 1/2 iznosa o kojem se govori. Dacia i Mercedes jesu auta ali se cijene uveliko razlikuju.